Theorie

Slagen voor je theorie: Schonenburg


Voor de opleiding ga je naar Schonenburg, het theorie examen doe je bij het CBR. Dit examen start met 25 vragen over gevaar herkenning. In 7 seconden moet je de situatie voor je beoordelen en beslissen wat je gaat doen. Je moet hiervoor minimaal 13 vragen goed beantwoorden.

Daarna krijg je nog 40 vragen over de verkeersregels en over inzicht, techniek, EHBO etc. Dit is  verdeeld in 12 kennisvragen, waar je 2 fouten mag maken. En 28 inz1cht vragen, Hierbij mag je maar 3 fouten maken.

Je kan kiezen om de theorie helemaal zelf te leren of voor een Speed-theorie cursus via internet. Informatie kan je hieronder vinden.

Door onvoldoende belangstelling voor onze klassikale cursus beiden wij deze mogelijkheid helaas niet meer aan.

Speed-theorie, een prima 2e keuze.


Een goed alternatief voor onze gestopte klassikale cursus is de Speed-theorie. Bij deze cursus krijg je het nieuwste theorieboek thuisgestuurd en toegang tot internet om daar met e-learning aan de slag te gaan. Van elk hoofdstuk krijg je video’s te zien en maak je oefenvragen. Heb je alle stof geleerd, dan ga je complete oefenexamens maken. Niet alleen op internet, maar ook op de rijschool onder begeleiding van een instructeur. Die kan jou nog wat extra uitleg geven en goed voorbereiden op het CBR examen. Dit examen reserveren wij in overleg met jou.


De Speed-theorie kan je online aanschaffen op onze webshop. Belangrijk dat je dan het High-speed CBR theorie Auto en theorie-boek XXL van 75,90 aanschaft! Alleen dit pakket is onderdeel van onze Speed-theoriecursus met een proefexamen op de rijschool en het CBR examen

Theorie auto

Speed-theorie  (internetcursus + theorieboek + proefexamen + CBR-examen) ** € 150,00
Theorieboek auto € 27,50
10 uur examentraining op internet ** € 19,00
CBR theorie-examen (incl. kosten aanvraag) € 57,50
Verlengd theorie examen € 70,50
Individueel theorie examen € 121,00
Proefexamen op de rijschool € 20,00

 


** Aan te schaffen via onze webshop op www.schonenburg.nl – Bovenstaande prijzen gelden vanaf 1 januari 2024 Alle prijzen in euro’s en inclusief BTW. prijswijzigingen voorbehouden