Over Ons

Over ons


Rijschool Schonenburg VOF bestaat al sinds 1991 en is opgericht door Ruud van Rijn en Ruud Verburg . De Rijschool is gevestigd in Houten. Al onze lessen starten en eindigen in principe in Houten. Alleen na overleg zijn er soms mogelijkheden om van deze regel af te wijken en leerlingen ergens buiten Houten op te halen of weg te brengen.

Samen met de instructeurs Armin, Gijs, Kees, Nader en Oscar verzorgen zij de lessen voor de theorie en de rijlessen voor auto (schakel of automaat).

Wij lessen we in diverse modellen van Peugeot, de 208, 2008 en de 308  De Peugeots zijn geleverd door RvdH Autoservice in Houten en worden hier perfect onderhouden. 

Je rijopleiding begint bij onze rijschool door je vrijblijvend in te schrijven. Daarna wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op de rijschool, het liefst samen met ouder(s) of voogd je krijgt dan alle informatie over onze pakketten voor de praktijk en de theorie, de simulator, de RIS (Rijopleiding in Stappen) enz.

Na dit gesprek is aan jou de keuze of je bij onze rijschool je opleiding wilt volgen. Dan kan je ook al aangeven met welk pakket. Je krijgt nu het RIS boek en belangrijke papieren mee en we maken direct een afspraak voor de 1e rij- of simulatorles.

Als je geslaagd bent dan willen wij dat graag aan iedereen laten zien door dit heugelijke feit op onze facebook pagina te plaatsen. Het liefst met een foto.

We waarderen het enorm als je op klantenvertellen.nl een korte review wil geven.  Nieuwe leerlingen kunnen deze informatie goed gebruiken bij de keuze voor de juiste rijschool.